Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Een onbezorgde, comfortabele, veilige en milieuvriendelijke woning Energiewacht Groep

Energiewacht Groep

Energiewacht Groep gelooft dat klanten recht hebben op een onbezorgde, comfortabele, veilige en milieuvriendelijke woning en helpt klanten dat te bereiken. Energiewacht Groep doet dus méér dan alleen het onderhoud aan de vertrouwde cv-ketel. Energiewacht Groep ontzorgt klanten op het gebied van het hele binnenklimaat.

Wij verkopen en verhuren toestellen, geven energiebesparingsadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren beveiligingssystemen, plaatsen slimme meters en verbeteren woningventilatie.

Serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen

Energiewacht Groep is een serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 280 medewerkers verdeeld over 6 vestigingen staan we dagelijks klaar voor 280.000 particuliere en zakelijke klanten in de regio’s Friesland, de kop van Noord-Holland, West-Overijssel, Zuid-Drenthe, Oost-Utrecht, Flevoland, Salland en Gelderland. Duurzame producten zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen staan bij ons centraal. Energiewacht Groep is aangesloten bij de Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Meer informatie

Lucien Hermes

Project Manager Recruitment E-mail
Locaties